награда ДОИЦентър на НПО в Разград получи Наградата ”Златен ключ” за дългогодишно, кампанийно и резултатно използване на процедурите по ЗДОИ и водене на съдебни дела за постигане на по-голяма прозрачност и публичност на дейността на местната власт и органите на местно самоуправление; за използване на информацията, получена по ЗДОИ в свои доклади и публикации, за огласяване на получената по ЗДОИ информация в местни медии. Наградата е в Категория: Неправителствена организация, най-активно упражнявала правото си на достъп до информация.

Програма Достъп до Информация връчи на 28.09.2007г., за пети пореден път, на церемония в Националния пресклуб на БТА, годишни награди за принос в областта на свободата на информация. По този начин ПДИ отбелязва 28 септември – Международният ден на правото да знам.

Програма ДИЦентърът на НПО в Разград получи почетна грамота за активно използване на ЗДОИ и водене на дела за достъп до информация с голямо обществено значение за втора поредна година. Програма Достъп до Информация връчи за четвърти пореден път годишни награди за принос в областта на свободата на информация на 28 септември 2006г. – Международен ден на правото да знам.

Програма ДИЦентърът на НПО в Разград получи почетна грамота за активно използване на ЗДОИ и водене на дела за достъп до информация с голямо обществено значение. Програма Достъп до Информация връчи за трети пореден път годишни награди за принос в областта на свободата на информация на 28 септември 2005г. – Международен ден на правото да знам.

Грамоти и сертификати от The United States Agency for International Development

 gs4  gs3  gs2  gs1

Писма за сътрудничество от Държавна агенция за закрила на детето, Национална служба жандармерия, Секретарят по националната сигурността при Президента на Р България, Национално сдружение на общините в Р България, Посолство на Р Аржентина, МВР Дирекция НС „Полиция“, РДВР гр.Монтана

ps7 (1) ps6 (1) ps5 (1)  ps4 (1)
 ps3 (1)  ps2 (1)  ps1 (1)

 

ps7 ps6 ps5 ps4 ps3 ps2 ps1