VenyВенцеслава Енчева е професионалист с повече от осем години опит в сферата на финансите. Получила е бакалавърска степен по математика, икономика и политология с отличие от Маунт Холиоук Колидж в Масачузетс и магистърска степен по финансова математика от Колумбийския университет в Ню Йорк, САЩ. Преди това е завършила ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ в Разград, като първенец на випуск 2004. През 2017г. Вени се присъедини към екипа на Център на НПО в Разград, като фокусът на работа е консултиране на жертви и извършители на домашно насилие, анализиране на статистически проучвания в сферата на прилагане на закона за защита от домашното насилие. (2017-2018)

MarikaПрез месеците септември – ноември 2011г. Marieke Duytschaever беше доброволец в Центъра на НПО и Младежки форум 2001-Разград. Тя е студент 6 курс в Университета на Гент, Белгия. Престоят на Марика е финансиран от Програма Еразмус на Европейския съюз.

 

 

gpПрез месец август 2010г. Георгиос Пападопулос беше доброволец в Центъра на НПО и Младежки форум 2001-Разград. Той е студент втори курс в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Георгиос е от Гърция и учи психология.

 

 

gnПрез месеците септември и октомври 2010г. 19-годишният младеж от Литва Гиедриус Нарецкас беше доброволец в Центъра на НПО и Младежки форум 2001-Разград. Престоят му беше в рамките на проект „Нови методи за работа с деца и младежи в риск”, финансиран от Програма „Младежта в действие”.