14 младежи от седемте общини на област Разград обединиха усилия и списаха Вестник без име за жертвите на домашно насилие. Това е десетият брой на изданието, което Сдружение „Младежки форум 2001-Разград”издава при реализиране на проект „Татко не бие мама, той така я обича!”
През летните месеци на 2018г. най-младите репортери на Лудогорието обсъждаха структурата на изданието. Те планираха старателно съдържанието на Вестника, за да го направят интригуващо за читателите на Разградска област. По време на работните срещи децата получиха знания как се пише репортаж, как се взема интервю, какви са методите за провеждане на анкетно проучване. Всички тези умения приложиха в своята работа.
Под формата на мозъчна атака започна първата среща на младежите. Те даваха бързи отговори на въпроса: „Когато чуете думата „тормоз“ или израза „лошо отношение за какво се сещате? А какво си представяте, когато чуете „домашно насилие“? Това бе подходящ повод младежите да повишат мотивацията и знанията, които умело приложиха при решаване на казуси за домашното насилие, разпределени в различни групи.
При провеждането на следващите срещи основната задача на младежите беше да преглеждат изготвените материали и да обсъждат нови креативни идеи за създаването на Вестника.
Младежите успяха да очертаят основните признаци на домашното насилие. Намериха проявления както в семейната среда, така и в училище. Оцениха и осмислиха ролята на ангажираните с домашното насилие институции: съд, прокуратура, полиция, социални служби и подготвиха въпроси за интервю, които отправиха директно към ръководители и служители.
В десетия брой на „Вестник без име” са поместени истории на жертви на домашно насилие, подготвени от Мила Златева – психолог в Консултативния център на Сдружението, присъства лично творчество и споделени преживявания на репортерите в досега си с различните лица на насилието и агресията.

„Вестник без име“ брой 10, е част от Проект „Татко не бие мама, той така я обича“, Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с рег. №93-00-157/15.05.2018г., сключен с Министерство на правосъдието