product

“ОТЧЕТНОСТТА ЗАПОЧВА С ПРОЗРАЧНОСТТА”
Джон Болтън, бивш постоянен представител на САЩ в ООН

Новини

Седем „Рицари на добра воля” има в Разград за 2017 година

декември 5th, 2017|Коментарите са изключени за Седем „Рицари на добра воля” има в Разград за 2017 година

Петдесет доброволци от Разград с награди за личен принос по повод 5  декември – Международeн ден на доброволците.

Седем „Рицари на добра воля” има в Разград за 2017 година

Разликата между […]

Номиниращ: Кирил Терзийски, ПДИ

септември 15th, 2017|Коментарите са изключени за Номиниращ: Кирил Терзийски, ПДИ

Сдружение “Център на неправителствените организации в Разград” е организация с богат опит и разнообразна обществена дейност. Центърът е носител на наградата Златен ключ за достъп до обществена информация за 2007 г. за съществен […]

Текущи проекти

Проект “Агресия, насилие, тормоз…в нашето училище?”  – финансира се от Министерството на правосъдието – декември 2016г. – юни 2017г.

Проект „Младежки информационно-консултантски център в град Разград”, Министерство на младежта и спорта, Национална програма за младежта (2016-2020), януари-декември 2017г.

Награди

награда ДОИЦентър на НПО в Разград получи Наградата ”Златен ключ” за дългогодишно, кампанийно и резултатно използване на процедурите по ЗДОИ и водене на съдебни дела за постигане на по-голяма прозрачност и публичност на дейността на местната власт и органите на местно самоуправление; за използване на информацията, получена по ЗДОИ в свои доклади и публикации, за огласяване на получената по ЗДОИ информация в местни медии. Наградата е в Категория: Неправителствена организация, най-активно упражнявала правото си на достъп до информация.

Програма Достъп до Информация връчва на церемония в Националния пресклуб на БТА, годишни награди за принос в областта на свободата на информация. По този начин ПДИ отбелязва 28 септември – Международният ден на правото да знам. още…